Philipsen mag op zoek naar volgende sprintzege in Turkije, Zwift-renner maakt debuut voor Alpecin-Fenix

Philipsen mag op zoek naar volgende sprintzege in Turkije, Zwift-renner maakt debuut voor Alpecin-Fenix
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nu de kop er af is voor Jasper Philipsen, is het hopen op meer. In de Ronde van Turkije zal Alpecin-Fenix hem uitspelen als sprinter. Daar kan Philipsen zijn succes uit de Scheldeprijs trachten te bevestigen. Met Lionel Taminiaux gaat nog één andere Belg mee.

De comeback van Fabio Jakobsen zal centraal staan in Turkije, maar ondertussen maken ook andere teams uiteraard plannen om daar goed voor de dag te komen. Alpecin-Fenix rekent er op dat Jasper Philipsen de stijgende lijn kan doortrekken. Een andere renner om mogelijk uit te spelen in de sprint is Sacha Modolo.

Voor de Italiaan zal het zijn eerste wedstrijd van het seizoen zijn. Hetzelfde geldt overigens ook voor Alexander Krieger en Duits kampioen Marcel Meisen. Daarnaast brengt de ploeg met Jay Vine ook een echte debutant aan de start. De Australiër versierde een contract bij Alpecin-Fenix via Zwift.

Ook Lionel Taminiaux trekt dus naar Turkije namens Alpecin-Fenix en de Brit Alexander Richardson maakt eveneens deel uit van de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties