Geen Sep Vanmarcke in komende Belgische koersen: plots vallen voor zijn ploeg vijf wedstrijden weg

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Geen Sep Vanmarcke in komende Belgische koersen: plots vallen voor zijn ploeg vijf wedstrijden weg
Foto: © photonews

Sep Vanmarcke is in zijn carrière al wel vaker met pech geconfronteerd geweest en dat is nu coronagewijs ook het geval. Gelukkig is hij zelf niet besmet met het virus. Enkele stafleden hebben wel Covid-19 opgelopen en daardoor ziet zijn ploeg enkele koersen in het water vallen.

Israel Start-Up Nation bevestigt dat het een aantal koersen in de maand juni zal moeten missen omdat drie stafleden besmet geraakt zijn met het coronavirus. Het gaat om de GP Kanton Argau, Dwars door het Hageland, de Elfstedenronde, de Baloise Belgium Tour en de Adriatica Ionica Race.

Met Dwars door het Hageland, de Elfstedenronde en de Baloise Belgium Tour bevinden drie van de vijf koersen die Israel Start-Up Nation door de neus geboord ziet zich op Belgische bodem. Mogelijk hadden we Sep Vanmarcke wel aan de start gezien op een aantal van die koersdagen.

Dat zal nu dus niet kunnen. De GP Kanton Aargau is de eerstvolgende koers die onverwacht zonder Israel Start-Up Nation van start moet gaan. Die staat vandaag immers al op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse
17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties