Geen Sep Vanmarcke in komende Belgische koersen: plots vallen voor zijn ploeg vijf wedstrijden weg

Geen Sep Vanmarcke in komende Belgische koersen: plots vallen voor zijn ploeg vijf wedstrijden weg
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sep Vanmarcke is in zijn carrière al wel vaker met pech geconfronteerd geweest en dat is nu coronagewijs ook het geval. Gelukkig is hij zelf niet besmet met het virus. Enkele stafleden hebben wel Covid-19 opgelopen en daardoor ziet zijn ploeg enkele koersen in het water vallen.

Israel Start-Up Nation bevestigt dat het een aantal koersen in de maand juni zal moeten missen omdat drie stafleden besmet geraakt zijn met het coronavirus. Het gaat om de GP Kanton Argau, Dwars door het Hageland, de Elfstedenronde, de Baloise Belgium Tour en de Adriatica Ionica Race.

Met Dwars door het Hageland, de Elfstedenronde en de Baloise Belgium Tour bevinden drie van de vijf koersen die Israel Start-Up Nation door de neus geboord ziet zich op Belgische bodem. Mogelijk hadden we Sep Vanmarcke wel aan de start gezien op een aantal van die koersdagen.

Dat zal nu dus niet kunnen. De GP Kanton Aargau is de eerstvolgende koers die onverwacht zonder Israel Start-Up Nation van start moet gaan. Die staat vandaag immers al op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties