📷 🎥 Tom Boonen kan juichen, niet op de fiets maar wel in de wagen: hij triomfeert in de Supercar Challenge

📷 🎥 Tom Boonen kan juichen, niet op de fiets maar wel in de wagen: hij triomfeert in de Supercar Challenge

Tom Boonen heeft de winnaar in zichzelf nog eens naar boven gehaald. Nadat hij zijn fiets aan de haak hing, vond hij het plezier als autoracer. Hij is wel nog altijd even competitief als vroeger. Boonen heeft de eindwinst binnengehaald in de Supercar Challenge.

De Supercar Challenge is een competitie door België en Nederland. Tom Boonen nam er namens Deldiche Racing aan deel aan de zijde van Sam Dejonghe. Doorheen het seizoen deden ze het al prima: daardoor begonnen ze als leider aan het slotweekend.

In Assen vond de ontknoping plaats en ook daar gaven Boonen en Dejonghe het beste van zichzelf. Ze lieten de kaas niet meer van tussen het brood halen: Boonen en Dejonghe stelden hun eindoverwinning in de Supercar veilig.

Tijdens de podiumceremonie wist Tom Boonen wel wat gedaan met een fles champagne, dat kent hij natuurlijk nog uit het wielrennen. Al kreeg hij zelf ook een aardige 'douche'. Boonen kreeg langs het circuit overigens de steun van Niki Terpstra, zijn voormalige ploegmaat bij Quick.Step.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties