Wielerwereld reageert op onverwachte overlijden van Rebellin: "Heel triest, denk sterk aan Françoise en je familie"

Wielerwereld reageert op onverwachte overlijden van Rebellin: "Heel triest, denk sterk aan Françoise en je familie"

Het onverwachte overlijden van Rebellin jaagt een schok door de wielerwereld. Talloze reacties van ongeloof en verdriet verspreiden zich dan ook via sociale media.

Philippe Gilbert heeft één van de meer emotionele boodschappen neergepend. "Een paar dagen geleden reden we nog samen een koers in Monaco en vandaag ben je vertrokken naar de sterren. Ik denk sterk aan Françoise en je familie", verwijst Gilbert naar de echtgenote van de wijlen profrenner. Rebellin stapte met Françoise Antonini in het huwelijksbootje in 2014. "Ik ben heel triest, we gaan je missen."

Ook Work Service Vitalcare Vega, de laatste ploeg waar Rebellin voor reed in zijn lange wielercarrière, plaatste een afscheidsbericht. "Blijf op die pedalen trappen, met dezelfde glimlach, hetzelfde enthousiasme en dezelfde passie als altijd." 

"Ik zal altijd je vriendelijkheid en je passie voor de sport waar we van houden herinneren", schrijft Axel Merckx. "Sterkte aan al je geliefden." Ook UCI-voorzitter David Lappartient reageerde op het tragische nieuws. "Mijn gedachten zijn bij de naasten in deze moeilijke periode." Daarnaast waren er nog tal van andere reacties, zoals die van wielerkampioenen Valverde en Nibali.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties