Tom Meeusen kijkt uit naar thuiscross in Essen: "Die extra aanmoedigingen doen mij toch een paar procentjes beter presteren"

Jeroen Deheegher
| 0 reacties
Tom Meeusen kijkt uit naar thuiscross in Essen: "Die extra aanmoedigingen doen mij toch een paar procentjes beter presteren"
Foto: © photonews

Tom Meeusen (34) is één van de attracties in de Exact Cross in Essen.

De Exact Cross is zaterdag aan zijn vierde manche toe. Na crossen in Kruibeke, Beringen en Meulebeke is er na meer dan twee maanden nog eens een manche, nu in Essen. Wie daar extra naar uitkijkt is Tom Meeusen, die in Essen woont. 

"Na drie jaar zien mijn fans me eindelijk nog een keer aan het werk in mijn geboortedorp. Ik ga me dubbel plooien. Ik kijk er oprecht naar uit. Die extra aanmoedigingen doen mij toch een paar procentjes beter presteren", zegt Meeusen in een persbericht van de organisatie. 

Meeusen had even een dipje en dacht zelfs aan stoppen, maar daar denkt hij op dit moment niet aan. "Ik weet niet hoe 2023 er gaat uitzien. Laten we eerst de kerstperiode afwachten. Als ik mijn normale niveau haal, hoop ik nog langer door te gaan. Als ik echter niet meer kan volgen, hou ik de eer aan mezelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5090 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties