📷 🎥 Met de groeten van het gezin Lampaert en vele anderen: de sportwereld wenst u een Zalig Kerstmis toe!

📷 🎥 Met de groeten van het gezin Lampaert en vele anderen: de sportwereld wenst u een Zalig Kerstmis toe!
Foto: © photonews

Yves Lampaert is één van de vele sporters die u allen een Zalig Kerstmis toewenst! Ook wij van Wielerkrant doen hier graag aan mee. We wensen u een goede gezondheid en een fijne verderzetting van de feestdagen. Zalig Kerstmis!

Vanuit de sportwereld zijn er heel wat kerstwensen verspreid. Met onder andere Yves Lampaert, die met zoontje Aloïs en vriendin Astrid poseerde voor de kerstboom. In het kamp van Quick.Step zitten ze duidelijk helemaal in de Christmas spirit. Ploegleider Davide Bramati zette prompt zijn kerstmuts op.

Op het Twitteraccount van Jumbo-Visma staan de tonen vermeld van één van de bekende kerstnummers. Ook de Nederlandse formatie wenst u fijne kerstdagen toe, net als Lotto-Dstny. In een filmpje schittert Victor Campenaerts, die in zijn kersttrui alvast een cadeautje onder de kerstboom legt.

Ook andere sporten dan het wielrennen laten zich niet onbetuigd met het delen van hun kerstwensen. Voormalig Formule 1-racer Valtteri Bottas viert Kerstmis zowaar in Australië. Vanuit het tennis wenst ook de WTA iedereen een Zalig Kerstmis toe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valtteri Bottas (@valtteribottas)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties