Alaphilippe blijft kalm na prikjes van Lefevere: "Nog nooit zo ontspannen en bevrijd aan een seizoen begonnen"

Jeroen Deheegher
| 0 reacties
Alaphilippe blijft kalm na prikjes van Lefevere: "Nog nooit zo ontspannen en bevrijd aan een seizoen begonnen"
Foto: © photonews

De Fransman vat zijn seizoen aan in Spanje.

Julian Alaphilippe en Patrick Lefevere hadden de laatste tijd een wat openlijke discussie. Op de ploegvoorstelling zei Lefevere dat hij met Alaphilippe een goed gesprek had gehad om Alaphilippe op zijn loon en hetgeen hij daarvoor maar terug geeft aan de ploeg. 

Alaphilippe ontkende dat gepsrek dan weer in L'Equipe waardoor Lefevere weer reageerde door te stellen dat het gesprek wel had plaats gevonden en Alaphilippe "zich niet kon blijven wegsteken achter ziektes en valpartijen. Dat is de koele waarheid", zei hij bij Sporza. 

Aan de vooravond van de Challenge Mallorca, de eerste koers van Alaphilippe, reageert de voormalig wereldkampioen opnieuw. "Patrick en ik zijn altijd heel transparant geweest tegenover elkaar. Dat is al vanaf het begin zo, dat was zo toen het goed ging en dat is nu ook zo wanneer het wat minder gaan."

Alaphilippe wil in 2023 veel beter doen dan in 2022. "Ik wil er alles aan doen om alles weer recht te zetten. Maar dat wil niet zeggen dat ik extra druk voel. Ik ben zelfs nog nooit zo ontspannen en bevrijd aan een seizoen begonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5091 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties