Dat zal Wilfried Peeters graag zien: in de GP naar hem genoemd juichen de jonge wolven voor vijfde maal dit seizoen
Dat zal Wilfried Peeters graag zien: in de GP naar hem genoemd juichen de jonge wolven voor vijfde maal dit seizoen
Foto: © photonews

En Wilfried Peeters zag dat het goed was. Dat is de beknopte samenvatting van de GP Wilfried Peeters die zondag gereden werd.

Zondag stond de Zuidkempense Pijl op het programma, een eendagskoers van ruim 150 kilometer met start en aankomst in Mol. Die wedstrijd heeft ook de naam GP Wilfried Peeters meegekregen en dus was het vooral uitkijken naar hoe de opleidingsploeg van Soudal Quick-Step het er vanaf bracht. Die deed het uitstekend.

Jonathan Vervenne zette de puntjes op de i door het mooi af te ronden. Drie seconden nadat de 19-jarige winnaar over de streep was gekomen, spurtte Gianluca Pollefliet (opleidingsploeg Lotto-Dstny) naar plek 2. Met de Italiaan Raccagni had het Soudal Quick-Step Devo Team nog een talent op het podium.

Voor de opleidingsploeg van de Wolfpack was het al de vijfde overwinning van het seizoen. Er zit dus nog wel wat potentieel aan te komen dat mogelijk binnen afzienbare tijd de stap naar de hoofdmacht kan zetten. Wilfried Peeters was alvast aan de aankomst om de felicitaties over te brengen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties