Voorjaarsploeg van Jumbo-Visma rond Wout Van Aert nog sterker?: 'Revelatie tekent meerjarig contract'

Voorjaarsploeg van Jumbo-Visma rond Wout Van Aert nog sterker?: 'Revelatie tekent meerjarig contract'
Foto: © photonews

Mogelijk wordt de voorjaarsploeg van Jumbo-Visma nog wat sterker. Matteo Jorgenson zou volgens Het Laatste Nieuws een meerjarig contract getekend hebben.

Afgelopen voorjaar was Jumbo-Visma de dominante ploeg. Dylan van Baarle won de Omloop Het Nieuwsblad, Tiesj Benoot Kuurne-Brussel-Kuurne, Wout Van Aert de E3 Saxo Classic en Christophe Laporte Gent-Wevelgem en Dwars door Vlaanderen. Daarnaast waren er nog ereplaatsen in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. 

Jumbo-Visma heeft de sterkste ploeg in de kasseiklassiekers en mogelijk komt daar nog een naam bij. Eerder meldde La Gazzetta dello Sport al dat Jumbo-Visma in Matteo Jorgenson geïnteresseerd was. Volgens Het Laatste Nieuws zou hij al een meerjarig contract hebben. Eind 2023 is hij einde contract bij Movistar. 

© photonews

Op officiële berichten over een transfer is het sowieso nog wachten. Volgens de UCI-regels mag je maar vanaf 1 augustus officieel over transfers berichten. 

Jorgenson was afgelopen voorjaar een van de revelaties. In de E3 Saxo-Classic werd hij 4e en in de Ronde van Vlaanderen werd de Amerikaan 9e. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties