📷 Primoz Roglic lacht zijn landgenoot Tadej Pogacar vierkant uit

📷 Primoz Roglic lacht zijn landgenoot Tadej Pogacar vierkant uit
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Heel wat renners hebben dit jaar voor een nieuwe look gekozen deze winter. Onder meer Mathieu van der Poel koos voor een nektapijt, nu verraste ook Tadej Pogacar met een nieuwe coupe.

In een video op zijn sociale media liet Tadej Pogacar zijn voorbereiding zien op het nieuwe wielerseizoen. De Sloveen rijdt pas in maart zijn eerste wedstrijd, dan komt hij aan de start van de Strade Bianche. 

In de video komen er ook foto's voorbij waarin de nieuwe coupe van Pogacar te zien is. Het lijkt erop dat de tweevoudige Tourwinnaar zijn haar blond heeft gekleurd. Onder meer zijn landgenoot Primoz Roglic reageerde erop. 

"Goede kleur", zegt hij met een lachende emoji erachter. Pogacar kan er om lachen, want blijkbaar is niet iedereen fan van zijn nieuwe haarstijl. "Dan is er toch nog iemand die het leuk vindt!", reageert hij op zijn landgenoot.

Programma Tadej Pogacar

Pogacar begint dus op 2 maart zijn seizoen in de Strade Bianche. Daarna rijdt hij Milaan-Sanremo (16/03), de Ronde van Catalonië (18/03-24/03), Luik-Bastenaken-Luik (21/04). Dan volgt de combinatie van de Giro en de Tour voor de Sloveen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties