BMC heeft nieuws over de deelname van Gilbert aan de Amstel Gold Race

Maarten Pottie
| 0 reacties
BMC heeft nieuws over de deelname van Gilbert aan de Amstel Gold Race

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Philippe Gilbert moest nog passen voor de Brabantse Pijl. De 33-jarige renner brak zijn vinger na een incident op training. Woensdagavond kwam BMC met nieuws over zijn deelname aan de Amstel Gold Race via hun website.

En het is goed nieuws voor de drievoudige winnaar van de AGR. Hij heeft groen licht gekregen om te starten in Maastricht. De sportieve directeur van BMC Racing Team, Valerio Piva, liet al weten dat ze hopen op een goed resultaat voor de ploeg, na de veelbewogen kasseiklassiekers.

Motivatie in de Ardennen

"Ik heb een verstoorde seizoensstart door ziektes en blessures, dus ik hoop alles achter mij te kunnen laten en tijdens de Amstel Gold Race vooraan mee te rijden", aldus Gilbert. "De laatste dagen zit ik terug op de fiets en ik reed enkele lange sessies, dus ik heb vertrouwen dat ik in vorm zal zijn zondag."

"Dat Gilbert mag meedoen is goed nieuws", zegt Valerio Piva. "De Amstel Gold is een speciale koers voor zowel Gilbert als voor BMC Racing Team en we hopen onze successen van de vorige jaren voort te zetten." Gilbert won de Nederlandse klassieker al in 2010, 2011 en 2014.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties