Na de fenomenale coup van Quick-Step Floors: "Alsof Bramati ons bestuurde op de PlayStation"

Redactie
| 2 reacties
Na de fenomenale coup van Quick-Step Floors: "Alsof Bramati ons bestuurde op de PlayStation"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De ritzege van Fernando Gaviria in deze Ronde van Italië is wellicht eentje die nog lang in het hoofd zal zitten van menig wielerliefhebber. Na een indrukwekkende putsch ging bijna de voltallige ploeg van Patrick Lefevere er vandoor. De jonge Laurens De Plus geniet nog na.

De reis van Sardinië naar Sicilië is alvast goed verteerd volgens De Plus. "Zondagavond om tien uur waren we al in het hotel", klinkt het. "Ik dacht op de rustdag eens goed uit te slapen, maar maandagochtend om 7 uur was ik klaarwakker. Ik bleef die overwinning van Gaviria opnieuw afspelen in mijn hoofd. Ongelofelijk: iedereen deed alles juist. Alsof Bramati ons bestuurde op de PlayStation."

"Mijn PlayStation heb ik niet mee, dat gaat niet als je elke dag van hotel moet veranderen"

Op de rustdag werd ook de fiets bovengehaald. "Natuurlijk met Fernando in zijn roze trui", zegt de jonge Ninovenaar in HNB. "En voor de rest heb ik veel op mijn bed gelegen. Mijn PlayStation heb ik niet mee, dat gaat niet als je elke dag van hotel moet veranderen. Het is een namiddag Netflix geworden. Designated Survivor. De max, ideaal om te bingewatchen."

Wat op het strand gaan liggen, was er dus niet bij voor De Plus. "Om eerlijk te zijn: ik vind dat hier toch niet zo proper. Zoveel afval langs de weg. De Italianen in de ploeg zeggen het ook: Sicilië is niet het echte Italië. Ze zijn er niet heel trots op. In het verkeer moet je ook al opletten. Dat zijn daar echte maffia-toestanden, hé", besluit De Plus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties