Déze wereldkampioene wil Cant en co het vuur aan de schenen leggen: "Top vijf moet zeker mogelijk zijn"

Redactie
| 3 reacties
Déze wereldkampioene wil Cant en co het vuur aan de schenen leggen: "Top vijf moet zeker mogelijk zijn"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zondag staan er bij de dames heel wat mooie namen aan de start van de Wereldbeker in Namen. Sanne Cant en co krijgen met Jolanda Neff ook een opvallende concurrente aan de Citadel van Namen.

De Zwitserse is grote naam in de mountainbikewereld en op de weg. Maar zondag komt ze dus aan de start van een cross. "Ze start zeker met een gezonde dosis ambitie", aldus haar manager Tomasz Swierczynski bij de organisatie. "Jolanda is geen renster die zomaar ergens aan de start wil staan. Als ze deelneemt, dan wil ze rijden om te winnen."

"Die fighting spirit zit in haar karakter. Het parcours in Namen moet haar wel liggen. Bij haar eerste deelname zou top vijf al een fantastisch resultaat zijn, een uitslag die zondag zeker mogelijk moet zijn."

Meer focus op cyclocross

Neff zal de komende weken nog twee Wereldbekers en het WK in Valkenburg rijden. "Jolanda gelooft dat deze voorbereiding haar kan helpen in het mountainbiken. Bovendien geniet ze ervan en wil ze in de toekomst nog meer focussen op het veldrijden. Zo wil ze volgend jaar al zeker enkele wedstrijden aan haar programma toevoegen", besluit haar manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties