Wat ligt Belgisch kampioen Naesen daar op de Oude Kwaremont te doen?

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 7 reacties
Wat ligt Belgisch kampioen Naesen daar op de Oude Kwaremont te doen?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen was hij een van dé voorjaarsrevelaties en vlak voor de zomer zette Oliver Naesen al een vroege kers op de taart met de Belgische driekleur. Benieuwd of hij straks een klassieker weet te winnen en misschien liefst de Ronde van Vlaanderen. In dat monument liep het vorig jaar nog mis.

De 27-jarige Naesen kwam in 'Vlaanderens Mooiste' pijnlijk ten val op de flanken van de Oude Kwaremont. Nota bene in volle finale op een kleine 17 kilometer van de streep. Samen met Peter Sagan en Greg Van Avermaet vol tegen de steenharde kasseien en weg mooie ereplaats. De klassieke kopman van het Franse AG2R zou uiteindelijk pas 23ste worden.

Een kleine jaar later kan Oliver Naesen echter al lachen met dat incident, in die mate dat hij tijdens zijn verkenning van de Omloop Het Nieuwsblad even op de grond ging liggen op de plek des onheils. Een kleine imitatie van zijn heftige crash van vorig seizoen. "De AG2R-boys en ik keerden voor het eerst sinds de Ronde van Vlaanderen 2017 terug naar de Oude Kwaremont", klinkt het op Instagram.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties