Wout Van Aert kan de komende 3 seizoenen 1 miljoen euro per jaar verdienen, al is er de grote 'maar'...

Redactie
| 12 reacties
Wout Van Aert kan de komende 3 seizoenen 1 miljoen euro per jaar verdienen, al is er de grote 'maar'...
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert heeft in het voorjaar getoond dat hij een man voor de toekomst is. Nick Nuyens doet er alles aan om zijn goudhaantje te behouden. Met Carrefour verschijnt er ook een nieuwe sponsor op het toneel, maar dan is de voorwaarde wel dat de wereldkampioen veldrijden blijft.

Nick Nuyens had de laatste maanden een verzuurde relatie met Wout Van Aert, wiens contract eind 2019 afloopt. In die mate dat het er zelfs alle schijn van had dat Van Aert mogelijk een jaar vroeger zou verdwijnen bij Veranda's Willems-Crelan. Lotto Soudal was een optie, maar daar wilde Paul De Geyter geen renner die contractbreuk pleegt. Zelf deed De Geyter dat nog met Tom Boonen om hem destijds weg te plukken bij US Postal. 

Van Aert blijft dus 99% zeker bij zijn huidige team. Mét een verbeterd contract. Van Aert verdient momenteel 450.000 euro, maar Nuyens trekt dat al zeker op naar 550.00 euro. Al zit er nog meer in voor de wereldkampioen veldrijden, want met Carrefour heeft Nuyens een mogelijke nieuwe sponsor beet. Dat weet HLN

1 miljoen euro per jaar

Enige voorwaarde is dan wel dat Van Aert zijn contract tot 2021 verlengt. Indien Van Aert tekent, dan verdient hij de komende drie seizoenen zo maar even 1 miljoen euro per jaar. Met andere woorden: het dubbele van wat hij nu verdient. Blijft Van Aert niet, dan wordt Carrefour zeker niet de nieuwe sponsor. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties