Wielrennen

Bij Quick-Step Floors maken ze ondanks nieuw Tour-succes van hun oren: "Toch liever strijdend ten onder dan dit?"

Bij Quick-Step Floors maken ze ondanks nieuw Tour-succes van hun oren: "Toch liever strijdend ten onder dan dit?"

Bij Quick-Step Floors was het dinsdag opnieuw feest na de ritzege van Fernando Gaviria. Al hadden ze ook reden om zich boos te maken. In de jacht op de vier vluchters kreeg de Belgische ploeg amper hulp.

Op televisiebeelden zagen we Niki Terpstra al een wegwerpgebaar maken. Bijna niemand wilde Quick-Step Floors dan ook helpen om de vier vluchters te vatten. "Dat is toch triestig, hé", aldus Yves Lampaert na de rit in Het Nieuwsblad.

'Snap er niks van'

"Die andere ploegen wilden niks helpen. We zijn het een paar keer gaan vragen... Niks. Noppes. Allez, De Gendt een beetje, FDJ nog minder. Ik snap er niks van. Je gaat toch liever strijdend ten onder dan dit? Ach ja, des te schoner de overwinning en oververdiend voor onze ploeg", bekijkt de Belgische kampioen het positief.

Een tweede succes al in de Tour voor Quick-Step Floors. "We hebben na de ploegentijdrit van gisteren geantwoord met de pedalen. We waren zelfkritisch, maar dat is goed. Er hing een raar sfeertje, maar in ieder huishouden stormt het weleens, zeker?"

Reacties 5 reacties

Gerelateerd nieuws