Mishandelde callgirl van Jan Ullrich doet haar verhaal: "Hotelkamer lag vol gebruikte condooms, drugs en whiskyflessen"

Redactie
| 0 reacties
Mishandelde callgirl van Jan Ullrich doet haar verhaal: "Hotelkamer lag vol gebruikte condooms, drugs en whiskyflessen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jan Ullrich beleeft niet de leukste dagen uit zijn leven. Eerst was er het incident met zijn buur en filmregisseur Til Schweiger, enkele dagen later werd de Duitser opgepakt omdat hij een prostituee had mishandeld.

Ullrich kampt al een tijdje met een drugs- en alcoholverslaving. Hij moest vrijdag normaal gezien naar een afkickkliniek, maar ging een dag eerder nog eens zijn boekje te buiten door een callgirl te mishandelen. De politie viel vrijdagochtend om 6 uur zijn hotelkamer binnen, waar het cocaïne en speed vond. Het werd geen ontwenningskliniek, maar wel een psychiatrische instelling voor 'der Jan'. 

Drank en drugs

De callgirl in kwestie, de Nigeriaanse Brandy, deed in het Duitse Bild haar verhaal. "Toen ik voor drie uur betaald werd, ging ik naar de hotelkamer van Jan. De kamer lag vol drugs en er lagen gebruikte condooms en twee flessen whisky op de grond", vertelde ze. "Hij lag naakt op het bed, met nog een fles whisky in de hand."

"Daarna wilde hij onbeschermde seks, maar dat weigerde ik. Hij riep dat ik een slet was." Voor de callgirl was de maat vol, want ze belde haar chauffeur. Toen werd Ullrich agressief en sloeg en wurgde hij Brandy, waarna de politie tussenkwam. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties