Wielrennen

Jasper Stuyven rijdt zondag in eigen streek: "Fans zullen veel verwachten"

Jasper Stuyven rijdt zondag in eigen streek: "Fans zullen veel verwachten"

Jasper Stuyven is de laatste tijd in wel heel sterke doen. Hij won op impressionante wijze de GP van Wallonië en eindigde op het podium in het Kampioenschap van Vlaanderen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor de GP Jef Scherens, een thuisrace voor Stuyven.

Die wedstrijd wordt immers rond Leuven gereden en vindt zondag plaats. "Ik maak het mezelf niet gemakkelijk door zo goed te presteren. De fans zullen zondag veel van mij verwachten. Als renner in eigen streek koersen is altijd iets heel speciaals. Ik kijk er zeker naar uit en hoop er het beste van te maken. We starten opnieuw met een sterke ploeg en dat zal wel nodig zijn willen we ook die koers naar onze hand zetten", besluit Stuyven.

De renner van Trek-Segafredo moest in het Kampioenschap van Vlaanderen vrede nemen met een derde plek nadat hij de sprint aantrok voor John Degenkolb. "John had gezegd dat hij zich goed voelde en daarom werd zijn kaart getrokken. Ik voelde me niet slecht, maar ook niet top. Spijtig genoeg kwam Dylan Groenewegen nog om ons heen fietsen naar de zege."

Reacties 1 reacties

Gerelateerd nieuws