OFFICIEEL: Jhonatan Narvaez verlaat Quick-Step na één jaar voor andere topploeg

OFFICIEEL: Jhonatan Narvaez verlaat Quick-Step na één jaar voor andere topploeg
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere had al een paar keer aangegeven dat het er zat aan te komen en nu is het ook zover: Jhonatan Narvaez verlaat Quick-Step voor Team Sky. De Ecuadoriaans kampioen van 2017 werkte bij Quick-Step zijn eerste jaar als prof af, maar besloot zijn carrière elders verder te zetten.

Team Sky klopte stevig aan de deur voor Narvaez. Het betaalde zelfs een afkoopsom om de renner nu al te kunnen weghalen. Er zit dus iets in voor alle partijen: de renner zelf krijgt zijn gewenste transfer, Sky krijgt er een talentvolle renner bij en Quick-Step ontvangt een vergoeding op zijn bankrekening.

"Ik ga me honderd procent geven zodat ik me verder kan ontwikkelen als wielrenner", verwoordt Narvaez zijn doelstelling als Sky-renner. "Ik kan niet wachten om mijn nieuwe ploegmaats te ontmoeten. Ik weet dat ik er van ga genieten om deel uit te maken van dit team. Het zit vol grote namen die al veel bereikt  hebben en er is ook een grote groep van Latijns-Amerikaanse renners."

ALLROUNDER

Narvaez heeft een goed beeld van wat voor renner hij wil worden. "Ik zie mezelf een beetje als een allrounder. Als ik me goed ontwikkel, kan ik in de positie komen om het team te helpen en ook koersen te winnen. Ik weet dat ik enorm veel steun zal krijgen om te verbeteren en te groeien als wielrenner".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties