Nick Nuyens eist 'meer dan een half miljoen euro' van Wout Van Aert

Redactie
| 28 reacties
Nick Nuyens eist 'meer dan een half miljoen euro' van Wout Van Aert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert zit nog steeds in een rechtszaak verwikkeld met zijn ex-werkgever Sniper Cycling. De ploeg van Nick Nuyens en Chris Compagnie eist meer dan een half miljoen euro van de wereldkampioen veldrijden.

Van Aert verbrak twee maanden geleden zijn contract bij Sniper Cycling 'door dringende redenen'. Dat contract liep nog door tot het einde van 2019. Maar de zaak wordt in de rechtbank verder behandeld. Nuyens en Compagnie eisen alvast een schadevergoeding van meer dan een half miljoen euro, meldt HLN

De wereldkampioen veldrijden hoopt vanaf maart 2019 voor LottoNL-Jumbo uit te komen, maar daarvoor heeft hij de toestemming nodig van Nuyens en co. De teammanager van Sniper Cycling wil een compensatie van Van Aert omdat door zijn vertrek enkele sponsors zijn opgestapt. 

Dringende reden

Jef Van den Bosch, de manager van Wout Van Aert, is niet van plan om die schadevergoeding te betalen. "Wout heeft zijn contract om dringende redenen verbroken. Er kan geen sprake zijn van een schadeloosstelling", klinkt het. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties