Wereldkampioene in het veld wil regenboogtrui tonen: "Ik denk dat ik verder sta dan vorig jaar"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wereldkampioene in het veld wil regenboogtrui tonen: "Ik denk dat ik verder sta dan vorig jaar"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe veldritseizoen staat voor de deur, niet alleen bij de mannen, maar ook bij de vrouwen. En dus is het voor de Belgen opnieuw uitkijken naar de prestaties van Sanne Cant, die de komende weken en maanden in de regenboogtrui te zien zal zijn.

Cant is er naar eigen zeggen klaar voor. "Een evenaring van vorig seizoen zou geweldig zijn", opent Cant bij haar team. "Ik heb een prima zomer achter de rug. Het is moeilijk in te schatten, maar ik denk dat ik verder sta dan vorig jaar. Vorig jaar begon ik wat aarzelend door omstandigheden, maar sinds Gieten stond ik er helemaal.”

"Winnen wordt ieder jaar moeilijker aangezien de top breder wordt. Ik wil iedere cross scoren en een evenaring van het voorbije seizoen zou uiteraard geweldig zijn", aldus de wereldkampioene.

"Die trui geeft mij tonnen motivatie"

En na winst in het Luxemburgse Bieles is Cant nog enkele maanden in de regenboogtrui te zien. "Die trui geeft mij tonnen motivatie. Het seizoen starten als wereldkampioene, met al dat aangepast regenboogmateriaal, is speciaal, maar extra druk voel ik niet", besluit Cant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties