Van Aert doet het anders dan de anderen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Van Aert doet het anders dan de anderen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert wijkt al eens graag af van de platgetreden paden. De wereldkampioen veldrijden moet dit seizoen dan wel zijn meerdere erkennen in Mathieu Van der Poel, hij geeft niet op.

Zo trekt hij na de Koppenbergcross, op één november, naar... Toscane. Niet naar Spanje, zoals de rest van het veldritpeloton dus. "Het wordt een individuele stage", aldus Van Aert in Het Laatste Nieuws.

Hij haalde de mosterd bij Bakelants en Sean De Bie. "Zij trokken mij over de streep. Volgens Jan en Sean is het weer er in deze periode nog redelijk goed. Ook de lekkere Italiaanse keuken is een pluspunt, reden genoeg om er een appartement te huren."

Terug voor Gavere

"Het wordt ook een klein beetje vakantie. In die zin dat deze eerste stage vooral dient om er even tussenuit te zijn. Na een druk eerste seizoensdeel met dertien crossen in anderhalve maand zal het deugd doen."

"Loodzware trainingsblokken op de weg zijn niet voorzien, het wordt puur 'onderhouden' met iets langere duurtrainingen. Aan de vooravond van de SP-manche in Gavere (12/11) keer ik terug naar België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties