Concurrentie voor Cant en co.: Vos duikt het veld in

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Concurrentie voor Cant en co.: Vos duikt het veld in
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Marianne Vos heeft aangekondigd wanneer ook voor haar het veldritseizoen van start gaat. De Nederlandse alleskunner zal in Antwerpen aan de start staan.

Op 16 december start ze dus in Antwerpen, daarnaast staan ook Sint-Niklaas (23 december), de wereldbeker in Heusden-Zolder (26 december) en de Superprestige in Diegem (30 december) op het programma.

Het doel is duidelijk, Vos wil in Valkenburg voor de achtste keer wereldkampioene worden. "Het wordt een relatief kort seizoen. Ik heb eerst een aantal crossen nodig om ritme op te doen en daarna hoop ik er te staan. Het seizoen lijkt behoorlijk op het vorige, ook qua aantal wedstrijden", aldus Vos.

Het begint te kriebelen

-Marianne Vos

“Het begint te kriebelen. Na mijn terugkeer uit Australië stond er een mooie nieuwe crossfiets voor me klaar. Die gaf meteen een vertrouwd gevoel. Het is nu zaak om dat gevoel te finetunen. Wat me opvalt, is dat het veld bij de vrouwen meer naar elkaar toe is getrokken. Er duiken steeds weer andere namen op. Dat heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik een aantal fantastische veldritten heb gezien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties