Van Aert heeft revanche beet: "Was gisteren een beetje lastig op mezelf"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
Van Aert heeft revanche beet: "Was gisteren een beetje lastig op mezelf"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een sterke Wout Van Aert maakte zijn mindere prestaties van in Zolder en Loenhout ongedaan door te winnen in Bredene. En dus was de wereldkampioen tevreden.

"Het is altijd plezant om te winnen. Dit is echte cross, dat zijn de parcoursen die ik graag doe", zei Van Aert na afloop. "Het ging beter dan de voorbije twee crossen. Ik was gisteren een beetje lastig op mezelf. Iin Namen en Sint-Niklaas was goed, maar in Zolder en Loenhout was het dan weer iets minder. Daarom wilde ik het vandaag zeker niet laten liggen."

Het weer zat tegen en zaterdag wacht er natuurlijk een nieuwe cross in Diegem. "Het is altijd moeilijker om naar een cross zoals hier te komen omdat je weet dat er morgen nog een zware opdracht volgt. Maar de mensen betalen om je aan de start te zien en dan is het toch wel belangrijk om je te laten zien."

Goed recupereren nu en uitkijken naar de derde cross op rij in Diegem. "Het is een avondcross dus het zijn nog enkele uurtjes meer om te rusten. Het is ook nog een lange terugreis naar de Kempen. Dit is een mooie periode van het jaar, maar wel heel zwaar", besluit Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties