Wout Van Aert reageert voor 'zijn' cross in Lille voor het eerst op de uitspraken van Adrie van der Poel na WK

Redactie
| 16220 reacties
Wout Van Aert reageert voor 'zijn' cross in Lille voor het eerst op de uitspraken van Adrie van der Poel na WK
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na afloop van het WK in Valkenburg was er heel wat te doen over de uitspraken van Adrie van der Poel, die vond dat Van Aert niet ademde. "Jammer dat hij die zaken heeft gezegd", aldus de drievoudige wereldkampioen.

"De uitspraken van Adrie van der Poel hebben me snel bereikt na het wereldkampioenschap", aldus Van Aert voor zijn thuiscross in Lille in HLN. "Ik vind het natuurlijk jammer dat hij die zaken heeft gezegd. Ik had liever meer zaken gelezen over hoe de cross zelf was verlopen, maar de woorden van Adrie kregen natuurlijk heel wat aandacht. Dat vind ik heel erg spijtig."

Twee nachten niet goed geslapen

Na zijn derde regenboogtrui vertrok Van Aert met verloofde Sarah richting Spanje. "Ik heb me die uitspraken toch echt aangetrokken", benadrukt de wereldkampioen. "Ik heb twee nachten niet goed geslapen en dinsdag heb ik de hele dag ziek in mijn bed gelegen.

Ook zijn ploegleider was niet te spreken over die uitspraken. "Niels Albert begreep het als insinuaties en ook in de pers zijn er toch mensen die het zo zagen, zoals Michel Wuyts. Het heeft de aandacht wat weggenomen van mijn wereldtitel, maar die titel zal toch het enige zijn wat ik van die dag wil onthouden", besluit Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties