? Ex-veldrijder en huidige ploegleider mag dromen van deelname aan 'The Voice'

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
? Ex-veldrijder en huidige ploegleider mag dromen van deelname aan 'The Voice'
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe veldritseizoen mag dan pas begin september van start gaan, toch zijn de meeste crossers al aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen begonnen. Bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice zit de sfeer al meer dan goed.

Met Daan Soete, overgekomen van Telenet Fidea, en de broertjes Vandebosch zijn er ook heel wat nieuwe gezichten bij de ploeg van teammanager Geert Vanhoof. "De integratie van de nieuwe jongens loopt heel vlot", stelt ploegleider Tom Vannoppen. 

Rustdag

De renners hebben al flink wat kilometers en hoogtemeters op de teller staan. "Met onder meer de Col de Soler en de klim vanuit de Port de Valldemossa stonden 's avonds al een pak hoogtemeters op de teller", vervolgt Vannoppen. "Dinsdag werd opnieuw vijf uur getraind, goed voor meer dan drieduizend hoogtemeters. Na de rustdag op woensdag volgen opnieuw drie dagen van training."

En op die rustdag was er ook het nodige entertainment, verzorgd door niemand minder dan ploegleider Tom Vannoppen zelf. Toch maar een deelname aan 'The Voice' overwegen, Tom? 

 

Restday @Mallorca !

Een bericht gedeeld door Pauwels Sauzen-Vastgoedservice (@pauwelssauzenvastgoedservice) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties