Opvallend: Wout Van Aert schrapt in zijn crosskalender en laat nog meer klassementscrossen schieten

Redactie
| 25 reacties
Opvallend: Wout Van Aert schrapt in zijn crosskalender en laat nog meer klassementscrossen schieten
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vandaag stond de fandag van Wout Van Aert op het programma. De drievoudige wereldkampioen veldrijden heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook zijn crosskalender bekend te maken. En daarin zijn toch enkele verrassingen te noteren.

Vorig jaar paste Van Aert met het oog op het voorjaar op de weg al voor enkele klassementscrossen en dat zal hij komende winter dus opnieuw doen. De Lillenaar zal zelfs nog meer schrappen in zijn programma. 

Van Aert zal in de Superprestige slechts vijf manches betwisten. In Boom (20 oktober), Hoogstraten (10 februari) en Middelkerke (16 februari) tekent Van Aert niet present. Vorige winter was hij er alleen in die laatste cross niet bij. 

Geen Lille

In de DVV Trofee past de crosser van Veranda's Willems-Crelan voor Niel, Hamme, de GP Sven Nys in Baal en misschien een beetje verrassend voor zijn eigen thuiscross in Lille, die op 9 februari plaatsvindt. Al staat natuurlijk dan ook het klassieke voorjaar voor de deur. 

Op het EK (in Rosmalen) is hij er in tegenstelling tot vorig seizoen wél bij. Zijn laatste cross wordt de Brico Cross in Maldegem op 6 februari. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties