Niels Albert duidelijk: "Het leven waar ik nu zo perfect gelukkig mee ben zal daardoor niet ingrijpend veranderen"

Redactie
| 0 reacties
Niels Albert duidelijk: "Het leven waar ik nu zo perfect gelukkig mee ben zal daardoor niet ingrijpend veranderen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Niels Albert neemt twee maanden na zijn afscheid van Wout Van Aert de draad als ploegleider opnieuw op bij Pauwels Sauzen-Vastgoedserice. "Ik neem geen 45 crossen meer voor mijn rekening", klinkt het.

Niels Albert zal bij die ploeg de taken als ploegleider verdelen met Tom Vannoppen. "Even ter verduidelijking. Ja, ik ben opnieuw volwaardig ploegleider bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Maar neen, het leven waar ik nu zo perfect gelukkig mee ben zal daardoor niet ingrijpend veranderen", vertelt hij in zijn column in HLN.

"Ook al lijkt dat voor de buitenwereld anders. Ik neem geen 45 crossen per winter meer voor mijn rekening - de reeks wordt keurig verdeeld tussen Tom Vannoppen en ik - en zal niet een hele zomer lang constant van huis zijn. Dat was ook een duidelijke voorwaarde."

Kriebelen

Ooit zal dat misschien nog eens veranderen. "Misschien komt dat wel eens terug. Ooit. Maar nu even niet. Feit is: het begon weer te kriebelen, toen ik vorige week zondag live toekeek in Gieten. Dan hap je natuurlijk sneller en makkelijker toe op het aanbod van de ploeg", besluit Albert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties