Etixx-Quick Step en Pieter Serry maken uitstekend nieuws bekend

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Etixx-Quick Step en Pieter Serry maken uitstekend nieuws bekend

Na Yves Lampaert en Tom Boonen heeft er opnieuw een landgenoot besloten om zijn contract bij Etixx-Quick Step te verlengen. Ook Pieter Serry blijft de ploeg van Patrick Lefevere langer trouw.

Pieter Serry is al sinds 2013 aan de slag bij de Belgische formatie en heeft dus besloten om zijn contract te verlengen. "Etixx-Quick Step heeft mij altijd gesteund wanneer ik geblesseerd was. Bovendien hebben ze mij altijd vertrouwen gegeven", opent Pieter Serry. "Ik heb dus niet lang moeten nadenken over een nieuw contract en ben blij dat ik langer kan blijven."

In het peloton vind je niet zoveel renners zoals Pieter Serry

"Ik ken mijn rol in de ploeg en ik zal alles geven in de Ardennenklassiekers en de Grote Rondes voor de kopmannen. Als de kans er is, zal ik natuurlijk zelf mijn kans eens proberen te gaan", besluit Serry. En ook Patrick Lefevere is verheugd met de nieuwe samenwerking. "In het peloton vind je niet zoveel renners zoals Pieter Serry", aldus de teammanager.

Respect binnen het team

"Hij offert zich telkens opnieuw op voor de ploeg. Pieter is een echte professional en zet de ambitie van de ploeg voorop. Daarvoor krijgt hij heel veel respect binnen de ploeg", aldus Lefevere. "In 2017 zal hij dus opnieuw een belangrijke rol binnen de ploeg hebben, zowel in de klassiekers als in de rittenkoersen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties