Corendon wil ambities van der Poel helpen waarmaken: "Moeilijk om nu al te zeggen dat ik zal blijven"

Redactie
| 4 reacties
Corendon wil ambities van der Poel helpen waarmaken: "Moeilijk om nu al te zeggen dat ik zal blijven"

Corendon-eigenaar Atilay Uslu wil het budget van de ploeg van Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon) minimaal verdubbelen van één naar twee miljoen euro om het crosstalent langer aan boord te houden. Van der Poel kan echter nog weinig zeggen over de toekomst.

Van der Poel heeft in de toekomst ambities op de weg en daar wil zijn ploeg mee helpen. "Ik heb dat al aangegeven en het is leuk dat ze daarin meedenken", opent van der Poel. "Maar ik ben nu vooral bezig met de cross. Vroeger dan 2018 zie ik me niet overstappen. Het is moeilijk om nu al te zeggen dat ik bij deze ploeg zal blijven. "

"Vertrouwde omgeving"

"Het zou wel leuk zijn om in een vertrouwde omgeving wat we samen hebben opgebouwd ook op de weg te proberen", vervolgt de Nederlander in HLN. Ook manager Philip Roodhooft liet zich al uit over de hele kwestie. Wout Van Aert zit namelijk wél al bij een ProContinentale ploeg.

"Uiteraard kennen wij de plannen van Corendon, maar het is niet aan ons om die naar buiten te brengen. Crelan en Wout van Aert zien we ook niet als voorbeelden. Onze plannen hangen niet af van een ander", aldus Roodhooft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties