Lars van der Haar rijdt dag na ontgoocheling wél naar podium: "Denk wel dat ik mee kon met Mathieu"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
Lars van der Haar rijdt dag na ontgoocheling wél naar podium: "Denk wel dat ik mee kon met Mathieu"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nee, het was niet Wout Van Aert die in de Brico Cross van Hulst naar de tweede plek reed, maar wél Lars van der Haar. Zo spoelde de Nederlander van Telenet Fidea toch zijn ontgoocheling van zaterdag door.

Zaterdag leek van der Haar in Middelkerke op weg naar het podium, maar Laurens Sweeck pakte alsnog die derde plaats. In Hulst lukte het met een mooie tweede plaats wel om op het podium te eindigen. "Ik heb me ontzettend vermaakt", aldus de Nederlander. "Het is een mooie locatie en het parcours had alles wat een veldrit moet hebben."

"Alleen jammer dat ik ingesloten zat op het moment dat van der Poel ten aanval trok" - Lars van der Haar

Van der Haar had goede benen en vond zelfs dat er meer in zat. "Ik had er ook zin in vandaag. Alleen jammer dat ik ingesloten zat op het moment dat van der Poel ten aanval trok. Ik denk dat ik wel mee kon met hem", bekent hij bij zijn team.

"In de achtervolging liet ik het meeste kopwerk aan Van Aert, maar ik merkte dat ik sneller door de bochten ging. Toen hij me de kop opdrukte, heb ik dan maar doorgetrokken en ik sloeg meteen een gat. De overwinning zat er niet in, maar het podium is ook belangrijk. Die tweede plaats geeft me een bijzonder gevoel", besluit van der Haar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties