Trainingsmaatje van Tom Boonen: "Stiekem droom ik van winst in Parijs-Roubaix"

Redactie
| 0 reacties
Trainingsmaatje van Tom Boonen: "Stiekem droom ik van winst in Parijs-Roubaix"

Hij mag dan wel een steengoede coureur zijn, maar een veelwinnaar zal Limburger Maarten Wynants nooit worden. Toch droomt het trainingsmaatje van Tom Boonen nog steeds van winst in Parijs-ROubaix.

De afgelopen jaren won er regelmatig een outsider Parijs-Roubaix. Vorig jaar nog met de Australiër Mathew Hayman. Een droom voor Maarten Wynants. "Stiekem droom ik er nog altijd van Parijs-Roubaix te winnen", opent de renner in HNB.

"Johan Vansummeren en Mathew Hayman bewezen de voorbije jaren dat het mogelijk is. Die twee eindigden altijd ongeveer rond dezelfde plaats als ik en waren al flink de dertig voorbij toen ze wonnen. Dat geeft het moreel om erin te blijven geloven."

'Natte Roubaix'

Maar de Limburger van LottoNL-Jumbo hoopt dan wel op speciale omstandigheden. "Al hoop ik dat het eindelijk eens een keer regent in de Hel. In al die jaren heb ik alleen nog maar droge, stoffige edities meegemaakt. Enkel in de Tour kregen we ooit natte kasseien. Dat vond ik fantastisch. Toen kwam mijn stuurvaardigheid als voormalig mountainbiker volledig tot zijn recht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties