Plan C Wout van Aert draait eveneens op niets uit: ook deelname aan derde bijkomende koers geschrapt

Plan C Wout van Aert draait eveneens op niets uit: ook deelname aan derde bijkomende koers geschrapt
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert moest zijn plannen dit voorjaar al enkele keren veranderen en zal dat nu nog een keer moeten doen. Er was voor hem een alternatief programma samengesteld, maar daar blijft nu helemaal niets meer van over.

Wout van Aert stond oorspronkelijk op de startlijst voor de Strade Bianche. Toen die koers wegviel, was deelname aan Parijs-Nice een optie, maar zijn ploeg besloot voor de zekerheid niet mee te doen aan de Franse rittenkoers.

Van Aert ging dan maar voor plan C: een bijkomende stage in Girona om dan drie eendagskoersen te gaan afwerken: Nokere Koerse, de GP Denain en de Bredene Koksijde Classic. Doordat de Belgische federale regering alle sportactiviteiten schorst tot 3 april, gaan Nokere Koerse en de Bredene Koksijde Classic sowieso niet door.

Bleef nog over: de GP Denain. Jumbo-Visma laat echter weten dat het op 19 maart niet aan de start zal verschijnen. Het gaat deze maand ook geen clinics meer organiseren en beëindigt vroegtijdig de hoogtestage van zijn renners op de Teide.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties