Van Avermaet blijft Mathieu van der Poel voor, maar Oostenrijker van NTT is wel nog sterker

Van Avermaet moet genoegen nemen met tweede plek achter Michael Gogl

Van Avermaet blijft Mathieu van der Poel voor, maar Oostenrijker van NTT is wel nog sterker
Foto: © photonews

Het heeft niet veel gescheeld of Greg Van Avermaet had na 'De Ronde2020' voor de tweede keer een virtuele koers gewonnen. Van Avermaet deed volop mee voor de prijzen in de tweede rit van de Tour For All. Zelfs Van der Poel wist hij achter zich te houden, maar de zege ging naar Gogl.

In de tweede etappe van de virtuele rittenkoers werd er 46,2 kilometer op de rollen gereden. In de finale reed een groep van tien renners weg met daarbij namen als Van Avermaet, Van der Poel en Valgren Andersen. Die laatste leek met een demarrage op vijf kilometer van het einde het verschil te maken.

Met de streep in zicht - virtueel dan toch - viel Valgren echter stil en er moest nog gesprint worden om de zege. Van Avermaet lanceerde zijn spurt en bereikte de aankomst net voor Van der Poel, maar Michael Gogl was nog een tikkeltje sneller dan de Belg van CCC.

MOOLMAN WINT BIJ VROUWEN

Met Valgren op plaats vijf was NTT ook het best presterende team bij de mannen. De vrouwenkoers werd gewonnen door Ashleigh Moolman van CCC, dat ook bij de vrouwenploegen ook de beste resultaten kon voorleggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties