Wout van Aert heeft speciale plaats voor fiets en shirt waarmee hij Strade Bianche won: "Die aandenkens zijn veel mooier dan de trofeeën"
Nils Wens
| 17 reacties

Wout van Aert heeft opvallende plaats voor fiets en shirt waarmee hij Strade Bianche won: "Die aandenkens zijn veel mooier dan de trofeeën"

Wout van Aert heeft speciale plaats voor fiets en shirt waarmee hij Strade Bianche won: "Die aandenkens zijn veel mooier dan de trofeeën"
Foto: © photonews

Wout van Aert won het voorbije weekend de Strade Bianche op een indrukwekkende manier. Na zijn zege zou van Aert aan de verzorger gevraagd hebben om zijn shirt niet te wassen. Hij heeft namelijk een speciale plaats voor zijn shirt en fiets.

Wout van Aert wil zo veel mogelijk spullen van zijn overwinningen bijhouden zodat hij later een privémuseum heeft. "Van mijn wereldtitels in het veldrijden heb ik het originele shirt, inclusief de rugnummer en de modder, thuis hangen. Het pak waarmee ik vorig jaar een rit won in de Tour, ligt ernaast", aldus van Aert bij Het Nieuwsblad

De fiets en het shirt van de Strade Bianche komen daar dus bij. "Ik vind die aandenkens veel mooier dan de trofeeën die je krijgt als je wint. Ik wil later met mijn spullen waarmee ik speciale overwinningen kon halen, een privémuseum maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties