Interview Ook in peloton alle bewondering voor Van Aert: "Iedereen spreekt erover, wat hij hier doet is echt fenomenaal"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Jens Keukeleire vol bewondering voor prestaties Wout van Aert

Ook in peloton alle bewondering voor Van Aert: "Iedereen spreekt erover, wat hij hier doet is echt fenomenaal"
Foto: © photonews

Sportliefhebbers en journalisten overal ter wereld overladen Wout van Aert met alle lof. Wat hem misschien nog het meeste deugd doet, is de appreciatie die hij ook krijgt in het peloton. De grootse verwezenlijkingen van Van Aert gaan ook bij zijn collega's niet onopgemerkt voorbij.

Of die prestaties van Van Aert ook een thema zijn in het peloton, wilden we wel eens weten. "Ja, iedereen spreekt erover", bevestigt Jens Keukeleire. Sowieso is wat hij in Strade Bianche en Milaan-Sanremo heeft laten zien fenomenaal. Maar dat was zoiets... Dat was niets abnormaals."

Wout van Aert Strade Bianche 2020
© photonews

Straf natuurlijk als dat al het verwachtingspatroon is. Dat betekent dat Van Aert al indruk had gemaakt in de voorgaande jaren als wegrenner. "Hij is de vorige jaren ook al dicht geëindigd, zeker in de Strade Bianche. Dat was zo iets wat we al verwachtten."

Wout van Aert deed er nadien nog een ferme schep bovenop. "Hetgeen wat hij deed in de Dauphiné en wat hij hier nu doet, is echt fenomenaal. Ik vind het leuk om dat te zien en om dat te mogen meemaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic
20/03/2021 Milaan - San Remo
22/03/2021 - 28/03/2021 Ronde van Catalonië

Nieuwste reacties