INEOS Grenadiers haalt zwaar uit en heeft 4(!) versterkingen beet: onder meer Laurens De Plus en Richie Porte maken de overstap
Nils Wens
| 1 reacties

INEOS Grenadiers heeft 4 nieuwe renners binnengehaald

INEOS Grenadiers haalt zwaar uit en heeft 4(!) versterkingen beet: onder meer Laurens De Plus en Richie Porte maken de overstap
Foto: © photonews

INEOS Grenadiers heeft vandaag van zich laten horen op de transfermarkt. Zo hebben ze 4 nieuwe renners voorgesteld voor volgend seizoen. Het zijn serieuze versterkingen, want het gaat om Richie Porte, Laurens De Plus, Daniel Martinez en Tom Pidcock.

INEOS Grenadiers wil volgend seizoen terug meedoen voor eindwinst in de Tour de France en dus zijn ze hun selectie aan het versterken. Eerder was al bekend dat Adam Yates de overstap naar de wielerploeg maakt, maar vandaag heeft INEOS Grenadiers nog 4 serieuze versterkingen voorgesteld. 

Onder meer Laurens De Plus trekt naar het Britse team. Hij komt over van Jumbo-Visma. Ook Richie Porte (derde in het algemeen klassement van de Tour de France dit seizoen), Daniel Martinez (eindwinnaar Parijs-Nice en ritzege in de Tour de France) en het jonge Britse talent Tom Pidcock trekken naar INEOS Grenadiers. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties