Dieter Vanthourenhout neemt lofbetuigingen en knipoog in ontvangst: "Altijd veel passie, inzet en enthousiasme"

Dieter Vanthourenhout neemt lofbetuigingen en knipoog in ontvangst: "Altijd veel passie, inzet en enthousiasme"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Dieter Vanthourenhout maakte bekend dat hij weldra gaat stoppen met veldrijden en in Bredene op 30 december zijn laatste cross rijdt. Dat maakte wel wat los in de veldritwereld. Velen die betrokken zijn bij de cross kwamen met lovende woorden voor Vanthourenhout.

De replies en retweets over het afscheid van Dieter Vanthourenhout zijn de moeite. "Veel succes in de toekomst! Topploegmaat", aldus kopman Eli Iserbyt. Ook bondscoach Sven Vanthourenhout had niets dan lof. "Altijd met veel passie, inzet en enthousiasme gedaan wat je moest doen. Ik hoop dat je met dezelfde overtuigingskracht je pad na je carrière kan verderzetten er iets moois is weggelegd voor je!"

Dieter antwoordde dat hij natuurlijk niet ver moest zoeken voor een goed voorbeeld. Ook van de concurrentie kwamen er mooie woorden. "We gaan je missen. Succes met de nieuwe uitdagingen", schreef Lars van der Haar. Tom Meeusen hield de sfeer er in met een knipoog. "Ik zou toch liever hebben dat je nog wat blijft rijden zodat ik niet de oudste word."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties