Nog niet officieel maar Kwiatkowski verklapt het al: meerjarige contractverlenging is een feit

Michal Kwiatkowski zegt dat hij bij Ineos blijft tot einde van 2023

Nog niet officieel maar Kwiatkowski verklapt het al: meerjarige contractverlenging is een feit
Foto: © photonews

Michal Kwiatkowski is einde contract bij Ineos. Toch zal de periode van de Pool bij de Britse topploeg niet beperkt blijven tot vijf jaar. Het lijkt er op dat de toppers die einde contract zijn toch nog meerdere jaren bij Ineos zullen blijven, met uitzondering natuurlijk van Chris Froome.

Michal Kwiatkowski heeft op een televisieshow in Polen, naar aanleiding van de verkiezing van Poolse atleet van het jaar, aangekondigd dat hij nog drie seizoenen bij Ineos gaat blijven. Dat zou dus willen zeggen dat er een contractverlenging aankomt tot het einde van 2023.

Het is dus de renner zelf die hiermee naar buiten komt, er is nog geen officiële mededeling hieromtrent van de ploeg. Mogelijk wil Ineos in één bericht de contractverlengingen van een paar grote namen bekendmaken. De situatie van Filippo Ganna is immers gelijkaardig.

De wereldkampioen tijdrijden is eveneens einde contract, maar ook voor hem zou er een nieuw contract klaarliggen tot het einde van 2023. Zo kan er een qua termijn gelijke overeenkomst afgesloten worden met enkele renners die het de volgende jaren moeten klaren. Girowinnaar Geoghegan Hart ligt bijvoorbeeld al onder contract tot 2023.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties