Van Avermaet en Naesen gaan in februari zeker voor het eerst samen als ploegmaats koersen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

AG2R stelt Van Avermaet en Naesen op in de Ruta del Sol

Van Avermaet en Naesen gaan in februari zeker voor het eerst samen als ploegmaats koersen
Foto: © photonews

Vorig jaar reed Van Avermaet nog bij CCC en was hij een concurrent van Oliver Naesen, ook al zijn het dan goede vrienden. In 2021 zijn ze ook ploegmaats bij AG2R Citroën. Het zal niet zo heel lang meer duren vooraleer we hen als teamgenoten aan het werk zien.

Omdat het vorige seizoen tot laat in het jaar geduurd heeft en er door corona enkele koersen zijn weggevallen, zullen de meeste renners hun eerste wedstrijd in februari rijden. Waarschijnlijk ook Greg Van Avermaet en Oliver Naesen. In elk geval komen ze allebei aan de start van de Ruta del Sol.

In een persbericht heeft de organisatie van de Ruta del Sol al enkele namen gelost van renners die aan de start zullen staan wanneer de volgende editie aanvangt, op 17 februari. De Spaanse rittenkoers duurt tot 21 februari. AG2R speelt meteen zijn trio klassieke renners uit, want ook Bob Jungels heeft de Ruta del Sol op zijn programma staan.

Ook Lawrence Naesen gaat overigens meedoen, net als Clément Venturini en Alexis Gougeard. Ook de selectie van BikeExchange, het nieuwe Mitchelton-Scott, voor deze wedstrijd is al helemaal rond. Bauer, Juul-Jensen, Schultz, Scotson, Smith en Stannard zullen aan de start verschijnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic

Nieuwste reacties