Ook vorige naamsponsors blijven dan toch aan boord bij ploeg van Jolien D'hoore

Ook vorige naamsponsors blijven dan toch aan boord bij ploeg van Jolien D'hoore

De ploeg waar Jolien D'hoore in 2021 voor uitkomt heeft een nieuwe naam. Dat is niet langer Boels-Dolmans, maar wel SD Worx. Boels en Dolmans zouden na het coronajaar 2020 stoppen met sponsoring, met SD Worx werd een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Nu blijkt dat alle hierboven genoemde sponsors aan het team verbonden zullen zijn. Er is inderdaad de overname van SD Worx bij de ploeg, maar ook met Boels Rental en Dolmans Landscaping is nu een akkoord gesloten om te blijven sponsoren. 

"In de laatste tien jaar hebben we een zeer professionele wielerploeg opgebouwd", zegt Marcel Goes namens Boels op de site van SD Worx. "Het vrouwenwielrennen hebben we naar een hoger niveau gebracht. Dat willen we zomaar niet loslaten."

Erwin Jansen, de eigenaar van Dolmans, blijft ook teammanager bij SD Worx. "Deze ploeg heeft ons bedrijf veel opgebracht. De naambekendheid van het merk is enorm gestegen. Daar wil ik de rensters voor bedanken. We zijn trots dat we nog altijd onze naam aan de ploeg kunnen linken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties