Qhubeka-Belgen opgezet met nieuwe outfit: "Dit jaar nog mooier"

Qhubeka-Belgen opgezet met nieuwe outfit: "Dit jaar nog mooier"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Heel wat nieuwe outfits in het wielerpeloton dit jaar. Ook bij Qhubeka ASSOS, het nieuwe NTT. Victor Campenaerts reed vorig jaar al bij het team en met Sander Armée (foto) en Dimitri Claeys hebben nog twee landgenoten Qhubeka vervoegd. Alle drie zijn ze opgezet met hun tenue.

Het blauw-zwarte van NTT werd ingeruild voor een grotendeels wit shirt met de hand als kenmerk van het Qhubeka-logo in het zwart en ook een streepje flashy geel. Gecombineerd met een zwarte broek. "Mooi, hé", steekt Victor Campenaerts meteen van wal. "Ik vind het alleszins zeer mooi."

Voor hem is het toch iets helemaal anders dan de outfit uit 2020. "Het is niet dat ik het vorig jaar niet mooi vond, maar ik vind het nu wel nog mooier, de combinatie van de zwarte en witte kleuren." Zijn ploegmaat Dimitri Claeys heeft eenzelfde smaak. "Zwart en wit, dat is altijd mooi. Ook dat flashy accent erin is goed." Sander Arméé knikt instemmend. "Eenzelfde mening bij mij."

De sfeer onder de Belgen zit overigens wel goed, toont Claeys vervolgens aan met een grapje. "Dat ze niet mooi zijn, kunnen we toch niet zeggen." Waarna de sérieux terugkeert. "Neen, ze zijn heel mooi", besluit Claeys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties