Deceuninck-Quick.Step zet langdurige samenwerking met Shimano verder: "We zijn extreem blij"

Deceuninck-Quick.Step werkt ook in 2021 samen met Shimano

Deceuninck-Quick.Step zet langdurige samenwerking met Shimano verder: "We zijn extreem blij"
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step kan een nieuwe deal met één van zijn partners voorstellen. Shimano, de Japanse producent van wieleronderdelen, blijft met de ploeg van Patrick Lefevere samenwerken. Beide partijen vormen al langer een goede combinatie.

Deceuninck-Quick.Step heeft het partnership met Shimano met één seizoen verlengd en gaat ook in 2021 beroep doen op de onderdelen van Shimano's Dura-Ace. Shimano zal ook de technische staf van de ploeg bijstaan met kennis en ondersteuning.

Het gaat dus om het verlengen van een samenwerking die al lang meegaat. Ricardo Scheidecker, de Technical & Development director van Deceuninck-Quick.Step, is in de wolken. "We zijn extreem blij om opnieuw met Shimano te gaan samenwerken. Ze delen onze passie om de technologie in het wielrennen verder te ontwikkelen en altijd te streven naar verbetering."

BESTE MATERIAAL

Volgens hem zal de nieuwe overeenkomst op verschillende vlakken renderen. "Shimano zal ons niet enkel hun producten blijven leveren, maar het delen van expertise en kennis betekent ook dat onze renners er vertrouwen in mogen hebben dat ze met het beste materiaal rondrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere
13/02/2022 Brussel

Nieuwste reacties