🎥 Familie Vansevenant gaat compleet uit het dak bij eerste profzege van Mauri: "Riejen gewoon, riejen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Intense vreugde bij familie Vansevenant na zege Mauri in GP Industria & Artigianato

🎥 Familie Vansevenant gaat compleet uit het dak bij eerste profzege van Mauri: "Riejen gewoon, riejen"
Foto: © photonews

Mauri Vansevenant schreeuwde het uit toen hij over de streep kwam in Larciano, zijn familie deed ondertussen hetzelfde in de huiskamer. Op TikTok zijn prachtige beelden verschenen van hoe de familie Vansevenant de eerste triomf van de jonge profrenner beleefd heeft.

Mauri Vansevenant pakte in de GP Industria & Artigianato zijn eerste overwinning bij de profs. Hiervoor moest hij sprinten tegen renners als Mollema, Landa en Quintana. Zus Steffi Vansevenant zette op haar TikTok-account prachtige beelden van hoe alles op het thuisfront beleefd werd.

Het filmpje is ook terug te vinden op het Twitteraccount van Karl Vannieuwkerke. "Komaan broere. Mee mee mee, komaan broere. Komaan, je kunt het, je kunt het, je kunt het. Riejen gewoon, riejen", is onder meer te horen in het sappig West-Vlaams. "Ik ga moeten bleiten."

Ook Wim Vansevenant, vader van Mauri en zelf ex-prof, volgde de koers voor de buis. "Hij is derbie, 't Is goed, 't is perfect", zag Wim. "Hij is daar, hij is daar." En jawel: Mauri was als eerste aan de meet. Waarna zijn familieleden begonnen rond te springen van vreugde en er vooral veel geschreeuw was ten huize Vansevenant. Prachtig om zien!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandië
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop
08/05/2021 - 30/05/2021 Giro

Nieuwste reacties