Bingoal-WB met Dupont - Livyns - Vanendert naar Nokere Koerse, ook Intermarché-Wanty-Gobert heeft selectie klaar
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Bingoal-WB en Intermarché-Wanty-Gobert kondigen selecties aan voor Nokere Koerse

Bingoal-WB met Dupont - Livyns - Vanendert naar Nokere Koerse, ook Intermarché-Wanty-Gobert heeft selectie klaar
Foto: © photonews

Bingoal-WB en Intermarché-Wanty-Gobert hebben in de nasleep van de Belgische topploegen ook hun selecties voor Nokere Koerse op papier gezet. Bij Bingoal merken we enkele namen op die het dit seizoen al uitstekend gedaan hebben. Bij Intermarché willen ze donderdag ook dolgraag koersen.

Bingoal-Wallonie Bruxelles heeft met Timothy Dupont zeker een kandidaat-winnaar om uit te spelen in de sprint. Dupont won een rit in de Ster van Bessèges en werd derde in de GP Monseré. Arjen Livyns wist ook al te bekoren in de GP Marseillaise en de Tour des Alpes Maritimes et du Var.

De ervaring van Jelle Vanendert komt altijd van pas. Naast hen drie zitten er nog drie Belgen in de selectie voor Nokere Koerse: Sean De Bie, Milan Menten en Ludovic Robeet. Voorts zet Bingoal ook de Poolse renner Stanislaw Aniolkowski in.

Bij Intermarché-Wanty-Gobert is de selectie voor Nokere Koerse exact dezelfde als die voor de Bredene-Koksijde Classic. Mogelijke troefkaarten in de ploeg van Hilaire van der Schueren zijn Riccardo Minali, Boy van Poppel; Danny van Poppel en Wesley Kreder. Jasper De Plus, Ludwig De Winter en Théo Delacroix hebben deze wedstrijden ook op hun programma staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties