Jordi Meeus rijdt aan de zijde van Peter Sagan in belangrijke week

Jordi Meeus rijdt aan de zijde van Peter Sagan in belangrijke week
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Er komt een mooie ervaring aan voor Jordi Meeus. De 22-jarige Belg is ploegmaat van Peter Sagan bij Bora-Hansgrohe en zal ook effectief één van diens teamgenoten zijn in de Ronde van Catalonië. Beiden zijn voor deze rittenkoers geselecteerd.

Na Milaan-Sanremo trekt Peter Sagan naar de Ronde van Catalonië in plaats van de E3 en Gent-Wevelgem te rijden. Zo kan Sagan de nodige wedstrijdkilometers in de benen krijgen, in een poging om zijn conditionele achterstand weg te werken, die hij opliep door zijn coronabesmetting.

De Ronde van Catalonië gaat door van 22 tot 28 maart. Dat gaat dus een belangrijke week worden voor Peter Sagan, die in Catalonië doorheen de jaren al een resem successen boekte. Sagan en Meeus zijn de twee snelle mannen die Bora-Hansgrohe afvaardigt in de Ronde van Catalonië.

Meeus is goed begonnen aan het nieuwe hoofdstuk bij de Duitse WorldTour-formatie en krijgt dus de kans om de lijn daar door te trekken. Ook nog in de selectie van Bora-Hansgrohe voor deze wedstrijd: Lennard Kämna, Wilco Kelderman, Ide Schelling, Frederik Wandahl en Ben Zwiehoff.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties