Yara Kastelijn komt er gelukkig zonder breuken vanaf na valpartij in Ronde van Vlaanderen

Yara Kastelijn komt er gelukkig zonder breuken vanaf na valpartij in Ronde van Vlaanderen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Yara Kastelijn reed al een goede Dwars door Vlaanderen en ook in de Ronde maakte ze heel lang een goede indruk. Helaas eindigde die wel in mineur voor haar door een valpartij. Gelukkig werden er geen breuken vastgesteld bij de 23-jarige renster.

Kastelijn is uiteraard voornamelijk bekend van haar prestaties in het veld, maar ook de klassieke wegcampagne lijkt haar wel te liggen. De Nederlandse was in Gent-Wevelgem goed voor een top dertig en in Dwars door Vlaanderen goed voor een top vijftien.

Ook in de Ronde van Vlaanderen ging ze een hele lange tijd goed mee. Schrikken was het dus toen op beeld ineens werd vastgelegd hoe Kastelijn languit op het asfalt lag. Een valpartij maakte een einde aan haar koers. Kastelijn werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken.

Haar ploeg Pantur-Pura is inmiddels met een nieuwe update gekomen. Er werden geen breuken vastgesteld, dat is het voornaamste. Wel was haar schouder uit de kom na de valpartij. Kastelijn kan nu de tijd nemen om te herstellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties