Van der Schueren duidt vier renners - onder meer Bakelants - aan die belangrijk kunnen zijn in BK-finale

Van der Schueren duidt vier renners - onder meer Bakelants - aan die belangrijk kunnen zijn in BK-finale
Foto: © photonews

Hilaire Van der Schueren kijkt uit naar goede prestaties van renners van Intermarché-Wanty-Gobert in de nationale kampioenschappen. Voor de Belgische formatie is vooral het BK natuurlijk van belang. Het schuift vier renners naar voren voor de finale in de BK-wegrit.

Woensdag in het tijdritkampioenschap heeft de ploeg één deelnemer aan het BK met Jasper De Plus. Aan de wegrit in België gaan tien renners meedoen voor Intermarché-Wanty-Gobert: diezelfde De Plus, Bakelants, Aimé De Gendt, De Winter, Devriendt, Hermans, Baptiste Planckaert, Van Melsen, Van Speybrouck en Vliegen

"Ook al missen we een sprinter die ons een goede kans zou geven in geval van een massasprint in Waregem, denk ik wel dat we een rol kunnen spelen in de finale. Ik heb het gevoel dat Jan Bakelants, Aimé De Gendt, Baptiste Planckaert en Loïc Vliegen belangrijk kunnen zijn", uit Van der Schueren zijn verwachtingen voor de BK-wegrit.

Het kan uiteraard dat ook in kampioenschappen uit andere landen Intermarché-Wanty-Gobert het goed doet. In Nederland zal bijvoorbeeld Danny van Poppel goed omringd worden. De Est Rein Taaramäe behaalde al meerdere nationale titels in zijn carrière en mag dat nu nog eens proberen te doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties