Ben Hermans verlengt na sterk EK contract bij zijn ploeg: "Ik ben er nog lang niet klaar mee"

Ben Hermans verlengt na sterk EK contract bij zijn ploeg: "Ik ben er nog lang niet klaar mee"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het zijn mooie tijden voor Ben Hermans. Na een sterk EK heeft Hermans nu zijn contract bij zijn ploeg Israel Start-Up Nation verlengd. Voor die ploeg reed Hermans naar de overwinning in de Giro dell'Appennino en de Arctic Race of Norway.

Hermans is vast van plan om te blijven presteren voor Israel Start-Up Nation. "Ik blijf twee jaar langer, dat betekent dat ik aan het einde van 2023 zes jaar voor Israel Start-Up Nation zal gereden hebben. Dat bewijst dat ik me heel comfortabel voel bij de ploeg. Ik ben tevreden over het materiaal, ik wilde echt niet van ploeg veranderen in 2022."

Hermans draait al heel wat jaren mee in het wielerpeloton en is inmiddels 35. Aan stoppen denkt hij echter helemaal niet. "Ik ben er nog lang niet klaar mee. Ik ben ambitieus en ben zeker dat ik nog mooie doelen kan vinden voor 2022 en 2023."

Zolang hij het vertrouwen geniet, blijft onze landgenoot er vol voor gaan. "De ploeg geeft me ook de volgende twee jaren het vertrouwen. Ik ben gemotiveerd om er zoveel mogelijk uit te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties