Concurrentiestrijd tussen de broers Declercq - "Oorlog nog niet voorbij" grapt de jongste

Concurrentiestrijd tussen de broers Declercq - "Oorlog nog niet voorbij" grapt de jongste
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Als je goed oplet, kan je soms een koers in de koers opmerken. Zoals bij de broers Declercq. Concurrentie in de familie als het ware. Zowel Tim als Benjamin wisten een toptiennotering te versieren in de Saudi Tour. Dan was het natuurlijk de vraag: wie eindigde het hoogst?

Tim Declercq rijdt bij Quick-Step Alpha Vinyl, Benjamin Declercq komt uit voor Arkéa-Samsic. De twee broers zijn vaak niet de renners die aangeduid zijn om het af te maken aan het einde van een wedstrijd, maar in de Saudi Tour speelde ze wel een opvallende rol.

Na de slotetappe boekte Benjamin nog enkele plaatsen winst in het algemeen klassement. Zo kwam ook hij in de top tien terecht, op een negende stek. Tim deed met een vierde plaats nog beter. "Ik heb de veldslag verloren, maar de oorlog is nog niet voorbij, Tim", grapt de jongste van de twee broers op Twitter. 

Tim Declercq dankt zijn goede eindnotering vooral aan zijn derde plaats in de voorlaatste etappe van de Saudi Tour. Het is nu al uitkijken naar de volgende 'veldslag' tussen Benjamin en Tim. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties